2018/2: csomópont, vasút, közút, híd, alapozás, szerkezetmegerősítés, támfal, metró, városi vasút, aluljáró, rehabilitáció, alagút, csővezeték, akna, vízzáróság, betontechnológia, vízépítési műtárgy, rekonstrukció, mérnök, geológia, csatornahálózat, talajvíz, vízkezelés

Médiaajánló 2019

Innotéka Mélyépítés szaklapunkat az az igény hívta életre, hogy a mélyépítő szakmának teret adjunk a rendszeres kommunikációra: tapasz­talat- és információcserére a beruházók, tervezők, kivitelezők, alapanyaggyártók ­és -forgalmazók, kormányzati és felügyeleti szervek között, valamint az aktuális hazai mélyépítési munkák áttekintésére szakmai szemmel. Szaklapunk az e területeken tevékenykedőknek nyújt hasznos információkat, beszámol a hazai mélyépítő szakma aktuális kérdéseiről, a hozzá kapcsolódó gazdasági környezetről.


Az évente kétszer megjelenő lapszámokban szakcikkekkel, interjúkkal, mérnökportrékkal, egy-egy beruházás mélyépítési munkálatainak teljes ismertetésével, tanulmányokkal, új alapanyagok, technológiák bemutatásával, aktuális statisztikák közlésével tájékoztatunk a mélyépítő szakma eredményeiről, aktuális és vitatott kérdéseiről, problémáiról, s persze azok lehetséges meg­oldásairól. Megkérdezzük az ismert szakértőket éppúgy, mint az adott területen eredményeket felmutató szakembereket, tapasztalt vállalkozókat, és rendszeresen megszólaltatjuk a mélyépítés területéhez kapcsolódó országos szervezetek vezetőit, képviselőit.

Az Innotéka Mélyépítés szerkesztésekor a szakmai megalapozottság a fő szempont. Ennek érdekében nem pusztán „hír- és információvadászok” leszünk, hanem a szakemberek véleményének adunk teret, és egyben várjuk olvasói reakcióikat.

Szaklapunk rovatai
Infrastruktúra (utak, vasutak, városi vasutak, metró);
Műtárgy (támfalak, hidak, alagutak, vízépítési és vízszabályozási műtárgyak, víztárolók és -tározók, víz- és adótornyok, hulladéktárolók–kármentesítés);
Közmű (víz-, csatorna-, gáz- és különböző elektromos hálózatok);
Anyag és technológia (hagyományos és innovatív megoldások);
Portré (ajánlás alapján mélyépítő mérnökök és más szakemberek bemutatása);
Tanulmány (dolgozatok, tanulmányok közreadása);
Inno-tér (felhívások, beszámolók, hírek, kiadványok közzététele).

Véleményünk szerint igen hasznos lehet, ha a megvalósult projektek bemutatása nem kizárólag a sikertörténetekre szorítkozik; az eredmények mellett a felmerülő nehézségek, problémák, egyéni és/vagy közös megoldásai is tanulsággal szolgálhatnak a hazai projektekben részt vevők számára, legyen szó akár kis-, közepes vagy nagyvállalkozásról.
Az Innotéka Mélyépítés szaklapban tehát helyet adunk a sikeresen megvalósuló projektek ismertetésének, disszeminációnak, ezzel is támogatva a szakmai tapasztalatok minél szélesebb körű megosztását.

A félévente megjelenő Innotéka Mélyépítés postai terjesztéssel jut el a magyar gazdasági élet irányítóihoz, vezető tisztségviselőihez, minisztériumokba, felügyeleti szervekhez, nagyobb önkormányzatokba, beruházókhoz, tervezőkhöz, kivitelezőkhöz, szakmai szervezetekhez, kamarákhoz; a felsőoktatási intézmények témában érintett karaira, tanszékeire, valamint a mélyépítés területén tevékenykedő kis-, közepes és nagy­vállalkozások vezetőihez és természetesen az előfizetőkhöz.

Szaklapunk ott lesz a mélyépítők fontos szakmai rendezvényein, konferenciáin, egyéb fórumain is, amelyekről rendre beszámol.

Az Innotéka Mélyépítés első megjelenésétől az innotekamelyepites.hu honlapunk is elérhető, ahol a tematikához kapcsolódó friss hírek, események, rendezvények, aktualitások mellett – könnyen visszakereshetően – megtalálhatók cikkeink, továbbá céges adatok és információk segítik a szakmát, hogy a lapban megjelenő gazdasági társaságokkal felvehessék a kapcsolatot.
Honlapunk tájékoztat az előfizetési lehetőségekről és tartalmazza a médiaajánlót.

Az Innotéka Mélyépítés szaklapban érdemes megjelenni, mert üzenete eljut minden fontos döntéshozóhoz és szakemberhez. Áraink reálisak, kedvezőek, szolgáltatásaink megbízhatóak, pontosak.

Nyomtatott lap – technikai adatok, árak
Megjelenés: évente kétszer, ütemezés szerint
Terjedelem: 48–56+4 oldal
Méret: 210 × 280 mm • Rácssűrűség: 60 • Szín: 4+4
Papírminőség: belív: Fat Mat 1.1 115 g; borító: műnyomó matt 300 g
Kötészet: ragasztókötve; borító mattfóliázva
A lap ára: 910 Ft

Leadandó anyagok formátuma
Szöveg: docx
Kép: jpg, pdf, tif, eps; 300 dpi; CMYK • Logó: kép vagy vektoros
Készen leadott hirdetés: jpg, pdf, tif, eps; 300 dpi; CMYK
Évi 450 000 forint feletti megrendelés esetén lapszámonként 20 újság postázása
a megrendelő által megadott címekre.
Évi 750 000 forint feletti megrendelés esetén lapszámonként 40 újság szétküldése
a megrendelő által megadott címekre.
Online – technikai adatok, árak
Lehetséges formátumok: jpg, gif, png, swf

Kapcsolatfelvétel: Budai Krisztina, 30/902-8931, budai@innotekamelyepites.hu

Letölthető Médiaajánló 2019

Innotéka Mélyépítés