2017/2: városi vasút, pályaszerkezet, szerkezetmegerősítés, közút, földmű, geológia, alapozás, víztározó, híd, vízépítési műtárgy, duzzasztómű, töltés, talajvíz, csatornahálózat, csővezeték, csomópont, szigetelés, vízzáróság, metró, vasút

Médiaajánló 2016

Innotéka Mélyépítés szaklapunkat az az igény hívta életre, hogy a mélyépítő szakmának teret adjunk a rendszeres kommunikációra: tapasz­talat- és információcserére a beruházók, tervezők, kivitelezők, alapanyaggyártók ­és -forgalmazók, kormányzati és felügyeleti szervek között, valamint az aktuális hazai mélyépítési munkák áttekintésére szakmai szemmel. Szaklapunk az e területeken tevékenykedőknek nyújt hasznos információkat, beszámol a hazai mélyépítő szakma aktuális kérdéseiről, a hozzá kapcsolódó gazdasági környezetről.


Az évente kétszer megjelenő lapszámokban szakcikkekkel, interjúkkal, mérnökportrékkal, egy-egy beruházás mélyépítési munkálatainak teljes ismertetésével, tanulmányokkal, új alapanyagok, technológiák bemutatásával, aktuális statisztikák közlésével tájékoztatunk a mélyépítő szakma eredményeiről, aktuális és vitatott kérdéseiről, problémáiról, s persze azok lehetséges meg­oldásairól. Megkérdezzük az ismert szakértőket éppúgy, mint az adott területen eredményeket felmutató szakembereket, tapasztalt vállalkozókat, és rendszeresen megszólaltatjuk a mélyépítés területéhez kapcsolódó országos szervezetek vezetőit, képviselőit.

Az Innotéka Mélyépítés szerkesztésekor a szakmai megalapozottság a fő szempont. Ennek érdekében nem pusztán „hír- és információvadászok” leszünk, hanem a szakemberek véleményének adunk teret, és egyben várjuk olvasói reakcióikat.

Szaklapunk rovatai
Infrastruktúra (utak, vasutak, városi vasutak, metró);
Műtárgy (támfalak, hidak, alagutak, vízépítési és vízszabályozási műtárgyak, víztárolók és -tározók, víz- és adótornyok, hulladéktárolók–kármentesítés);
Közmű (víz-, csatorna-, gáz- és különböző elektromos hálózatok);
Anyag és technológia (hagyományos és innovatív megoldások);
Portré (ajánlás alapján mélyépítő mérnökök és más szakemberek bemutatása);
Tanulmány (dolgozatok, tanulmányok közreadása);
Inno-tér (felhívások, beszámolók, hírek, kiadványok közzététele).

Véleményünk szerint igen hasznos lehet, ha a megvalósult projektek bemutatása nem kizárólag a sikertörténetekre szorítkozik; az eredmények mellett a felmerülő nehézségek, problémák, egyéni és/vagy közös megoldásai is tanulsággal szolgálhatnak a hazai projektekben részt vevők számára, legyen szó akár kis-, közepes vagy nagyvállalkozásról.
Az Innotéka Mélyépítés szaklapban tehát helyet adunk a sikeresen megvalósuló projektek ismertetésének, disszeminációnak, ezzel is támogatva a szakmai tapasztalatok minél szélesebb körű megosztását.

A félévente megjelenő Innotéka Mélyépítés postai terjesztéssel jut el a magyar gazdasági élet irányítóihoz, vezető tisztségviselőihez, minisztériumokba, felügyeleti szervekhez, nagyobb önkormányzatokba, beruházókhoz, tervezőkhöz, kivitelezőkhöz, szakmai szervezetekhez, kamarákhoz; a felsőoktatási intézmények témában érintett karaira, tanszékeire, valamint a mélyépítés területén tevékenykedő kis-, közepes és nagy­vállalkozások vezetőihez és természetesen az előfizetőkhöz.

Szaklapunk ott lesz a mélyépítők fontos szakmai rendezvényein, konferenciáin, egyéb fórumain is, amelyekről rendre beszámol.

Az Innotéka Mélyépítés első megjelenésétől az innotekamelyepites.hu honlapunk is elérhető, ahol a tematikához kapcsolódó friss hírek, események, rendezvények, aktualitások mellett – könnyen visszakereshetően – megtalálhatók cikkeink, továbbá céges adatok és információk segítik a szakmát, hogy a lapban megjelenő gazdasági társaságokkal felvehessék a kapcsolatot.
Honlapunk tájékoztat az előfizetési lehetőségekről és tartalmazza a médiaajánlót.

Az Innotéka Mélyépítés szaklapban érdemes megjelenni, mert üzenete eljut minden fontos döntéshozóhoz és szakemberhez. Áraink reálisak, kedvezőek, szolgáltatásaink megbízhatóak, pontosak.

Nyomtatott lap – technikai adatok, árak
Megjelenés: évente kétszer, ütemezés szerint
Terjedelem: 48–56+4 oldal
Méret: 210 × 280 mm • Rácssűrűség: 60 • Szín: 4+4
Papírminőség: belív: Fat Mat 1.1 115 g; borító: műnyomó matt 300 g
Kötészet: ragasztókötve; borító mattfóliázva
A lap ára: 910 Ft

Leadandó anyagok formátuma
Szöveg: docx
Kép: jpg, pdf, tif, eps; 300 dpi; CMYK • Logó: kép vagy vektoros
Készen leadott hirdetés: jpg, pdf, tif, eps; 300 dpi; CMYK
Évi 450 000 forint feletti megrendelés esetén lapszámonként 20 újság postázása
a megrendelő által megadott címekre.
Évi 750 000 forint feletti megrendelés esetén lapszámonként 40 újság szétküldése
a megrendelő által megadott címekre.
Online – technikai adatok, árak
Lehetséges formátumok: jpg, gif, png, swf

Kapcsolatfelvétel: Budai Krisztina, 30/902-8931, budai@innotekamelyepites.hu

Letölthető Médiaajánló 2016

Innotéka Mélyépítés